Zeewier in de Oosterschelde
CIMG2572.JPG
Laminaria wortel gerecht
Betonblokken langs de Oosterschelde begroeid met zeewier
CIMG2552.JPG
Frisse smakelijke Kelp (zeewier) noodle salade
KelpNoodle 6e.jpg
StF2017 Voorgerecht met priemwier.jpg
StF2017 hoofdgerecht met viltwier.jpg
Seagri 2021.PNG
« »

Zeewier, gezondheid:

Nieuws
28 APR 2021
Zeewier, gezondheid:
We hebben een droom dat zeewier ooit bij iedereen bekend zal staan als een gezond onderdeel van het dagelijks leven. Daarom brengen we mensen met kennis en ervaring samen op deze internationale conferentie
18-20 mei 2021

Onderwerpen zijn onder meer gezondheidsonderzoek en zakelijke belangen die zich bezighouden met het maximaliseren van het gebruik van zeewier. We hopen dat u zich bij ons aansluit.

We have a dream that someday seaweed will be known to everybody as a healthy part of everyday life. Therefore we are bringing together people with knowledge and experience to this international “Seaweed for Health” conference. Topics will include health research and business interests concerned with maximizing the use of seaweed. We hope that you will join us.

Zeewier is wereldwijd verkrijgbaar en is een ongelooflijk rijke bron van voedingsstoffen en unieke bioactieve stoffen. Op de "Seaweed for Health" -conferentie zullen we mensen met verschillende achtergronden de gelegenheid bieden om de gezondheidsbevorderende eigenschappen van zeewierverbindingen te bespreken, inclusief nieuwe functionele ingrediënten die kunnen worden gebruikt voor de formulering van voedsel, voer, nutraceuticals, cosmeceuticals en farmaceutische producten. . Verder zullen we toxicologische aspecten en regelgevingskwesties bespreken, evenals enkele belemmeringen voor industriële exploitatie en commercialisering van zeewier.

Available worldwide, seaweeds are incredibly rich sources of nutrients and unique bioactives. At the “Seaweed for Health” conference we will present an opportunity for people from many backgrounds to discuss the health-promoting properties of seaweed compounds, including novel functional ingredients that can be used for the formulation of food, feed, nutraceuticals, cosmeceuticals and pharmaceuticals. Furthermore, we will discuss toxicological aspects and regulatory issues as well as some barriers for industrial exploitation and commercialization of seaweed.

TERUG!