Zeewier in de Oosterschelde
CIMG2572.JPG
Laminaria wortel gerecht
Betonblokken langs de Oosterschelde begroeid met zeewier
CIMG2552.JPG
Frisse smakelijke Kelp (zeewier) noodle salade
KelpNoodle 6e.jpg
StF2017 Voorgerecht met priemwier.jpg
StF2017 hoofdgerecht met viltwier.jpg
Seagri 2021.PNG
« »

Zeewierwandeling

Nieuws
16 AUG 2021
Zeewierwandeling
Heeft u ooit al eens kreeft gegeten met algenboter ? Een fris dessertje met “elixir de mer” en duindoornbes ? Een sappig stukje Noordzeevis met plankton-olie ? Onze zee-saucisse, een droog worstje met zeewier erin ? Chips, gemaakt van zee-eik ? Een Zeewiertripel gedronken ? North Sea Gin geproefd, uniek, want gemaakt met zeesla uit de Noordzee ? Nee ? Bij Le Homard et La Moule van seaweedchef Donald Deschagt kunt u dit allemaal proeven. 

Donald is zo enthousiast over zeewier dat hij "Studio Zeewier”heeft opgericht om  belangrijke aspecten over zeewier te delen via: 

ZEEWIERWANDELINGEN en DEMO'S

De kruiden en wieren tussen uw vingers voelen, terwijl ik er uitgebreid over vertel tijdens een gezellige, leerrijke wandeling…
De geur van de zee opsnuiven, terwijl ik -samen met u- ga kijken welke wieren er groeien… Wat als u dan ook nog eens achteraf al dat lekkers uit de zee en de duinen kan proeven (u krijgt na de wandeling een “SEA TASTE BAG”, vol proeverijen met zeewier? Dit kan ook op locatie georganiseerd worden. 

 Alle informatie en aanmelden via: STUDIO ZEEWIER

TERUG!