Zeewier in de Oosterschelde
CIMG2572.JPG
Laminaria wortel gerecht
Betonblokken langs de Oosterschelde begroeid met zeewier
CIMG2552.JPG
Frisse smakelijke Kelp (zeewier) noodle salade
KelpNoodle 6e.jpg
StF2017 Voorgerecht met priemwier.jpg
StF2017 hoofdgerecht met viltwier.jpg
Seawead for Health.jpg
« »

Zoveel wieren

Nieuws
01 APR 2021
Zoveel wieren
'Wij zien zeewier als een zeegroente met maar liefst 18.000 verschillende soorten en met ieder zijn eigen smaak'. Voor zijn 'vega'-bitterballen experimenteert hij in zijn keuken net zolang totdat hij het juiste recept te pakken heeft. 

Food ondernemer Remko Hol vertelt in Pak an doen meer over zijn onderneming, over w
at het geheim is van succesvol zijn en als ervaren ondernemer geeft hij tips  voor de beginners. 

Pak an doen
Noord- Hollanders zijn slim, innovatief en ondernemend. In het tv-programma Pak an doen kijken we hoe de nuchtere Noord-Hollander het aanpakt. We testen niet en spreken geen oordeel uit. We signaleren, kijken naar verscheidenheid en zoeken opmerkelijke initiatieven op. 

NH media - Pak an doen
TERUG!