CIMG2572.JPG
Laminaria wortel gerecht
StF2017 Voorgerecht met priemwier.jpg
StF2017 hoofdgerecht met viltwier.jpg
CIMG2343.JPG
« »

Wat, o wat

Nieuws
15 MEI 2018
"Wat maakt zeewier zo bijzonder?", vraagt Rineke Dijkinga zich af. 

Lees haar BLOG  om erachter te komen.

Rineke heeft sinds 2003 een praktijk in Sellingen voor orthomoleculaire- en natuurgeneeskunde. Omdat het voor veel mensen moeilijk is om gezond eten in de praktijk te brengen schreef ze in 2011 haar eerste boek: Weten van (h)eerlijk eten 1. Na alle overweldigende reacties en de vraag naar meer informatie bracht ze in 2013 deel 2 uit, gevolgd door nog twee boeken. Haar meest bekende boek is 'Alles draait om je Hormonen': een uitgebreid voedingshandboek voor de moderne mens. Heerlijk recepten en uitgebreide achtergrondinformatie om je gezondheid positief te beïnvloeden vormen in alle boeken de rode draad. Ook in haar boek "Op weg naar meer energie" dat eind oktober 2017 van de drukpers is gerold. 
TERUG!