Onderwater wier
Soep met zeewier
Wier
Laminaria wortel gerecht
StF2017 hoofdgerecht met viltwier.jpg
« »

Malse kelpnoedels

Nieuws
02 JAN 2018
Malse kelpnoedels
Ben jij een van die mensen die liever een wat minder knapperige kelpnoedel gebruikt? 

Je kunt de noedels wat zachter maken met behulp van wat zout en citroensap. 

Verpakking openen, noedels goed afspoelen. De noedels onder water zetten, het sap van een halve citroen toevoegen en een beetje zeezout. Minimaal 30 minuten laten staan (langer mag ook), en je noedels zijn lekker mals geworden.

Voor recepten: KELP NOEDELS

Kelp Noodles:
  • gezond, lekker, makkelijk te bereiden
  • gemaakt van mineraalrijk (o.a. calcium en ijzer) kelp
  • weinig calorieën en vetvrij
  • zonder allergenen
  • klaar voor gebruik
  • neutrale smaak
  • 100% RAW


TERUG!