Soep met zeewier
Laminaria wortel gerecht
StF2017 Voorgerecht met priemwier.jpg
StF2017 hoofdgerecht met viltwier.jpg
IMG_20180105_111855.jpg
« »

Morgen

Nieuws
09 SEP 2017
Morgen

Van 11.00 uur tot 17.00 uur bent u welkom in de Maaspoort in den Bosch.

U – of uw kind – kunt buiten een proefduik maken en genieten van allerlei leuke kraampjes lekkere hapjes. Binnen vindt u alles over Sea First in de lobby en kunt u de tentoonstelling over zeewier bezoeken. Dit is een echte aanrader!

In de grote zaal is een gezellige markt waar milieu-organisaties zich presenteren en leveranciers hun (klimaatvriendelijke) waar aanbieden. Kijk voor al de deelnemende stands op de deelnemerspagina.

In de gang kunt u genieten van een prachtige fototentoonstelling van onderwaterfotograaf en oprichter van Sea First Dos Winkel. In de ruimtes daarnaast, vindt u de VR-ruimte waar u kunt “zwemmen” met dolfijnen of “duiken” tussen koraalriffen. Tevens is er een aantal wetenschappelijke projecten, gepresenteerd door studenten van o.a. de HAS in ‘s-Hertogenbosch, een presentatie van Hortimare uit Texel én meer. Er zijn verschillende (leuke) manieren waarop u vandaag Sea First kunt steunen, er is een grabbelton voor de kinderen waar zij voor € 0,50 altijd prijs hebben, er is een tombola met mooie prijzen en er zijn schitterende boeken en sieraden te koop.

Klik hier voor het programma.

En kom vooral ook even zeewier proeven op de stand van Your Well.
TERUG!