Zeewier in de Oosterschelde
CIMG2572.JPG
Onderwater wier
Betonblokken langs de Oosterschelde begroeid met zeewier
CIMG2552.JPG
Frisse smakelijke Kelp (zeewier) noodle salade
KelpNoodle 6e.jpg
StF2017 Voorgerecht met priemwier.jpg
StF2017 hoofdgerecht met viltwier.jpg
« »
100+ manieren om ZEEWIER te eten

Kabeljauw met zeewiertartaar

Vis en schelpdieren
26 MAA 2018

Ingrediënten:

  • 4 stukjes kabeljauw
  • 1 potje zeewiertartaar
  • 200g gemengde rijst
  • 2 lepels olijfolie
  • 20g boter
  • Peper en zout naar smaak.

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 180°C
  • Bestrooi kabeljauw met peper en zout.
  • Verwarm de olie in een pan en bak de kabeljauw aan één kant op hoog vuur.
  • Doe in een ovenschaal, bestrijk met de zeewier tartaar en bak 10 minuten in de oven.
  • Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af, voeg de boter toe en en hou warm
  • Serveer de kabeljauw met kiemgroenten en rijst.

ZEEWIER TOEVOEGEN AAN JE MAALTIJD? 

ZO MAKKELIJK KAN HET ZIJN

TERUG!