CIMG2572.JPG
Wier
CIMG2552.JPG
IMG_20170825_094139.jpg
KelpNoodle 6e.jpg
« »
100+ manieren om ZEEWIER te eten

Kabeljauw met zeewiertartaar

Vis en schelpdieren
26 MAA 2018

Ingrediënten:

  • 4 stukjes kabeljauw
  • 1 potje zeewiertartaar
  • 200g gemengde rijst
  • 2 lepels olijfolie
  • 20g boter
  • Peper en zout naar smaak.

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 180°C
  • Bestrooi kabeljauw met peper en zout.
  • Verwarm de olie in een pan en bak de kabeljauw aan één kant op hoog vuur.
  • Doe in een ovenschaal, bestrijk met de zeewier tartaar en bak 10 minuten in de oven.
  • Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af, voeg de boter toe en en hou warm
  • Serveer de kabeljauw met kiemgroenten en rijst.

ZEEWIER TOEVOEGEN AAN JE MAALTIJD? 

ZO MAKKELIJK KAN HET ZIJN